Trainingen van Hardlopen Alkmaar

Schrijf je in voor de volgende hardlooptrainingen bij Hardlopen Alkmaar :

 

Bij de Beginners hardlooptraining leer je in 13-15 weken 30 tot 35 minuten aaneen rustig hard te lopen. Dat is ongeveer 5 km. Met afwisselende trainingen worden je loopkracht en conditie sterk verbeterd. Geschikt voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. Ervaring en conditie is niet vereist.

Het doel van Half-gevorderden hardlooptraining is het vasthouden van de verworven conditie (na de beginnerscursus), aangevuld met gevarieerde oefeningen die de ‘general strength’ bevorderen. Je leert in 13-15 weken tot 1 uur aaneen te lopen. Dat is ongeveer 10 km. De gezelligheid van een groep en de trainer houden je gemotiveerd om lekker te blijven trainen.

Bij de Gevorderden hardlooptrainingen ben je al een ervaren hardloper die regelmatig loopt maar je wilt je grenzen verleggen, kilometers maken en prestaties verbeteren. Je kunt al 10km in een uur lopen. Misschien wil je trainen voor de (halve) marathon.
Gezamenlijk trainen met professioneel advies blijft altijd leuk! Wij zorgen ervoor dat je aansluit bij de juiste groep. Na de Gevorderden cursus zijn jouw loopprestaties op een hoog niveau.

Twijfel je over welke training het beste bij je past?
Wij weten in welke groep je het beste past.
Neem dan contact met ons op!

Persoonlijke begeleiding en clinics voor sportieve bedrijven zijn ook mogelijk bij Hardlopen Alkmaar.

Bij privé training maken we een programma dat helemaal is toegespitst op jouw situatie.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook bedrijfstrainingen worden toegespitst op het niveau van de groep en het doel. Willen jullie bijvoorbeeld samen een prestatieloop gaan doen? Dan houden we daar rekening mee.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hardlooptrainingen bij Hardlopen Alkmaar